Сарма

Група мажишта бегаат од камион кој вози кон нив по снежен пат. Еден од нив сепак, изгледа е роднина на Чак Норис.
| | веќе видена

Во саботата во малата сала на спортскиот центар Борис Трајковски се случи голем техно спектакл. На сцената за прв пат настапија Александар Ковалски од ...
| | веќе видена

Не велиме дека е ова практика, ниту сакаме некого да убедиме во нешто, ама вака од прилика изгледа реалноста на многу мажи кои се решиле да оженат некоја ...
| | веќе видена

Замислете дека живеете тука. Можеби тоа што се наоѓа во Бангкок нема сите да ги одушеви, но оваа куќа едноставно ги освои сите наши симпатии со својата ...
| | веќе видена

Се вика Александра иако себеси се потпишува како фикција. Води блог со поезија, а од скоро и фотографија под наслов „ Her name is fictional “. Нејзиниот блог ...
| | веќе видена

next