Сарма

Frash mob на плоштадот во Скопје По повод 21 март – ден на екологијата, Биди Зелен Клубовите Никола Карев и Раде Јовчевски Корчагин организираа настан на ...
| | веќе видена

Малечки светови се вика трилогијата кратки филмчиња во кои на интересен начин се прикажани три замислени ситуации од валканата страна на Лондон, односно што би ...
| | веќе видена

За Ајфонот нема зима. Доказ е оваа серија фотографии од некој Американец, кој го загубил својот апарат и го пронашол после еден месец замрзнат во едно локално ...
| | веќе видена

Доказ дека не секогаш во вторник и петок е неподносливо во ЈСП, е овој дедо кој за атер на едно детенце, станал и отпеал неколку песни. Видеото ни го предочи ...
сите 18 | | | веќе видена

Мхм, флизура. Така се вика оваа Фејсбук страница која без мака си промовира стил и неписменост пред повеќе од шест илјади души. Мајки, знаете ли каде си ги ...
| | веќе видена

next