Сарма

Дуото Аномалиа Натива денеска го претставија своето ново трап парче. Станува збор за синглот The sing-along кој звучи феноменално. Слушнете го премиерно и ...
| | веќе видена

Студентската организација ЕЕСТЕК ЛК Скопје од изминатиот семестар отпочнna со реализирање на серија на бесплатни курсеви кои се достапни за ограничен број на ...
| | веќе видена

Минатата година, Подгорица во Црна Гора ја освои 14-метарскиот Мегатрон кој тежи повеќе од 25 тони. Тој на граѓаните им се обрати преку 22-годишниот Данило ...
| | веќе видена

Летото полека, но сигурно ни се наближува и наскоро сите ќе почнеме да ги кроиме своите планови за годишен одмор. Travel Channel направи листа на најубавите ...
| | веќе видена

Речиси секој од нас го има доживеано ова искуство. Да оди на шопинг во еден од убавите градови близу нас. Шопингот во Солун е убаво искуство посебно за ...
| | веќе видена

Секој пасиониран уживател на виски, но и други жестоки пијалоци знае дека топла пијачка не се пие. Затоа барем една коцка мраз во пијалокот е задолжителна. Но, ...
| | веќе видена

Аквариум во аквариум. Или подобро кажано аквариум во рибник. Личи малку како магија, нели? Всушност, се работи за чиста физика која дава феноменално забавни ...
| | веќе видена

next