Радио МОФ

Зошто сексуалноста е тема која сѐ уште се потиснува? Навистина ли со сексуалното образование ќе можеме послободно да зборуваме за неа? Има ли разлика меѓу ...
| | веќе видена

Центарот за младински активизам Крик заедно со Сојуз на извидници на Македонија го објавија повикот за пријавување на учесници на Инклузивните младински ...
сите 3 | | | веќе видена

Групата на волонтери од Бон, Германија, изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Новото катче во ...
сите 8 | | | веќе видена

Советот за етика во медиумите (СЕММ) објави информативно видео за ова саморегулаторно тело, кое ја штити слободата на изразување и слободата на работа на ...
сите 6 | | | веќе видена

Издавачкиот центар ТРИ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади. „Од денес учениците од ООУ ...
сите 9 | | | веќе видена

Македонскиот игран филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија” на Теона Стругар Митевска ја освои главната награда на фестивалот посветен на женски автори ( ...
сите 15 | | | веќе видена

next