РадиоМК

Нема смисла тоа што Струга ја нарекуваме град на поезијата, а овде владее културата на кладилниците и казината. Струга е позната и како град на спортот, а нема ...
сите 2 | | | веќе видена

Велат кога од грлата на Влатко Миладиноски и Анета Молика ќе се испее некоја убава македонска народна песна, тогаш никој не останува рамнодушен. И навистина е ...
| | веќе видена

next