PharmaNEWS

Инфекции на уринарниот тракт може да предизвикаат појава на крв во урината. С остојбата којашто се манифестира со крв во урината којашто може да се види со ...
сите 2 | | | веќе видена

П робиотиците имаат широк спектар на позитивни дејства. Во прв ред воспоставување рамнотежа на целокупниот метаболизам, надополнување на терапијата при земање ...
сите 4 | | | веќе видена

Како невроните огледала ни помагаат да разбереме што некој друг мисли или чувствува? С о овој феномен се објаснува неверојатниот изглед на многу млади доенчиња ...
сите 2 | | | веќе видена

Неколку практични здравствени совети за самопомош при уринарна инконтиненција! „ Неспособност да се задржи урината во мочниот меур поради намалена контрола врз ...
сите 2 | | | веќе видена

Ако постојано ви недостига енергија, тоа може да биде знак за ниско ниво на железо. З дравата исхрана во вистинските количини е клучна за нашето добро здравје, ...
сите 18 | | | веќе видена

П робиотиците имаат широк спектар на позитивни дејства. Во прв ред воспоставување рамнотежа на целокупниот метаболизам, надополнување на терапијата при земање ...
сите 14 | | | веќе видена

next