PharmaNEWS

Денес луѓето во светот живеат подолго, за прв пат во историјата повеќе луѓе имаат можност да доживеат 60 години и повеќе. В о време на непредвидливи промени за ...
сите 2 | | | веќе видена

Со природни препарати до безболно решение и ефикасен третман на акутна опстипација З апек ( опстипација ) е заеднички здравствен проблем кој ги зафаќа сите ...
сите 2 | | | веќе видена

Запекот погодува дури 30% од популацијата а најпогодени се жените и постарите лица. „Опстипацијата е состојба која може значително да го наруши квалитетот на ...
сите 3 | | | веќе видена

Родителите треба внимателно да размислат кога бараат од докторот да им препише антибиотик како обид да ги лекуваат најчестите детски настинки болки во грлото , ...
сите 3 | | | веќе видена

Една третина од рано настанатите смртни случаи може да се спречи со промена на диетата, велат научниците од Харвард-храбро тврдење вредно за евалуација С поред ...
сите 8 | | | веќе видена

О пстипација или запек е состојба која погодува дури 30% од популацијата а најпогодени се жените и постарите лица. Симптомите се многу непријатни и вклучуваат ...
сите 4 | | | веќе видена

next