Познатгиот ланец за брза храна „Вили“ во чија сопственост се петнаесетина сендвичарници во повеќе градови низ земјата, отвори свој национален ресторан во ...
сите 6 | | | веќе видена

Еден од специјалните гости на второто издание на Атлетскиот викенд „Охрид трчаТ“ е Ален Бошковиќ кој е директорот на полумаротонот во хрватскиот Дубровник кој ...
сите 37 | | | веќе видена

Пописот ќезапочне на први април 2020 ќе трае три недели и ќе се спроведува електронски ова се првичните најавите за попоисот на населението кој се планира да ...
сите 8 | | | веќе видена

Новиот мини пазар е сместен на улица „Сирма Војвода“ во непосредна близина на Општата Болница. Според градоначалникот станува збор за неопходен проект затоа ...
сите 3 | | | веќе видена

Oпштина Охрид ја известува јавноста дека на ден 04.06.2018 година на Кеј „Македонија“ ќе отпочнат градежни активности околу рехабилитација на истата. Поради ...
сите 4 | | | веќе видена

В сабота со почеток во 10 часот до 20 часот на градскиот плоштад на експото ќе се подигнуваат стартните пакети без кои не ќе може да се учествува на второто ...
сите 43 | | | веќе видена

Организаторот на „Охрид трчаТ“ на официјалната прес конференција го изненади градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски со доделувањето на стартниот пакет со ...
сите 47 | | | веќе видена

Tриесет и две годишниот магистер за правни науки Сашо Донев, од неодамна е прв чoвек на Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ во Охрид. Тој е поранешен вработен во ...
сите 273 | | | веќе видена

Финализираат подготовките за „Охрид трчаТ“ кој на 3 јуни по втор ќе се одржи низ улиците на Охрид. Денеска, точно на пладне во Општина Охрид ќе се одржи ...
сите 50 | | | веќе видена

next