Покрај многуте настани и богатата понуда во пресрет на новогодишните празници, еден од најочекуваните настани за охриѓани е секако и големиот концерт на ...
сите 5 | | | веќе видена

Вкупно 565 активни цркви и манастири, функционираат во рамките на Дебарско кичевската епрахија, од нив 203 припаѓаат на охридскиот регион. Во изминатите ...
сите 18 | | | веќе видена

Општина Охрид во рамки на втората компонента од проектот „Зајакнување на општинските совети” во четврток на 13-ти декември 2018 година, ја организира четвртата ...
сите 12 | | | веќе видена

Ексклузивно во емисијата „П?АШАЛНИК“ на ТВМ Телевизија директорот Ацо Велески откри дека во јануари продолжува реконструкцијата на специјаланта болница Свети ...
сите 2 | | | веќе видена

next