Сите велат „светот останува на младите“. Од друга страна, сведоци сме дека во Македонија се повеќе млади сакаат да заминат и се помалку од нив сакаат да ...
сите 8 | | | веќе видена

Семејството на прерано починатиот градоначалник на Охрид Јован Стојаноски, до сите граѓани на Охрид, упати зборови на благодарност за искажаната нивна поддршка ...
сите 15 | | | веќе видена

Поради ненадејната смрт на градоначалникот на Охрид, проф. д-р Јован Стојаноски, Советот на Општина Охрид, вчера донесе одлука, денешниот ден да биде Ден на ...
сите 112 | | | веќе видена

next