Охрид 24

Со цел навремено информирање на јавноста, особено жителите на Струга и околината кои користат вода од градската водоводна мрежа, а во врска со зголемената ...
сите 34 | | | веќе видена

Смрт и крв на патиштата! Сообраќајна незгода, несреќа, судбина… недостаток на свест и одговорност, лоши возачи, лоши закони, лоша инфраструктура…… од сѐ по ...
сите 30 | | | веќе видена

Црвен крст на Република Македонија во месец Ноември 2017 според календарот на активности ги одбележува болестите на зависност на алхохол, пушење и психоактивни ...
сите 3 | | | веќе видена

Владата на седница го усвои Предлог законот за изменување и дополнување на Законот за акцизите со кој се предлага зголемување на висината на акцизата на дизел ...
сите 40 | | | веќе видена

Со 66 гласа за и 41 против Собранието ја донесе потребата од донесување на Закон за употреба на јазиците со кој се официјализира употребата на албанскиот јазик ...
сите 199 | | | веќе видена

Политичкиот реваншизам е одлика на ДПМНЕ и тие тоа најдобро го знаат. Владеењето преку сеење страв е нивниот препознатлив белег, а за ангажирање на нестручни и ...
сите 52 | | | веќе видена

Градоначалникот на општина Охрид, д-р Јован Стојаноски денес оствари работна средба со деканот и Продеканот на архитектонскиот факултет при универзитетот Св. ...
сите 6 | | | веќе видена

Градоначалникот Јован Стојаноски и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување на награди и признанија при Советот на општина Охрид ги ...
сите 21 | | | веќе видена

next