Музика 24

Од 21-ви до 23-ти септември во Струга се одржа музичко-научната манифестација “Струшка музичка есен” во организација на Сојузот на композиторите на Македонија, ...
сите 3 | | | веќе видена

На 27-ми септември (четврток) во 20 часот, ќе се случи свеченото отворање со концертот под наслов “Ново утро”, на кој ќе настапи врвниот пијанист од Франција, ...
сите 26 | | | веќе видена

Мајкл Дамески кој што светската јавност го запозна преку големото глобално шоу “World of Dance”, верувале или не, настапил на детскиот фестивал “Златно ...
сите 3 | | | веќе видена

Здружение за Перспективна интеграција и развој “Рома Перспектив-Прилеп” во рамки на своите активности го спроведе проектот “Еднакви можности зголемен број на ...
сите 5 | | | веќе видена

Како што не известуваат нашите соработници од Авалон продукција, до крајот на календарската 2018-та година имаат да ви понудат уште минимум 10-на проекти, како ...
сите 3 | | | веќе видена

next