По најавите на бугарската министерка Екатерина Захариева дека Бугарија може да се повлече од работата на заедничката комисија доколку не се утврди дека Гоце ...
сите 72 | | | веќе видена

Градот Скопје ќе одвои пет милиони денари за субвенбционирање на новото јавно претпријатие за благосостојба на животни скитници „Лајка“. Целта е непречена ...
сите 39 | | | веќе видена

Експерти по безбедност на храна, лекари, професори, претставници на референтни институции, истражувачки центри за храна од целиот свет учествуваат во работата ...
сите 10 | | | веќе видена

Лично верувам дека е можна само една одлука – почнување на преговорите со Северна Македонија и со Албанија за членство во ЕУ според препораката на Европската ...
сите 128 | | | веќе видена

Град Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање на занаетчии во Старата скопска чаршија со кој ќе може да се набават алати и репрометаријали за ...
сите 64 | | | веќе видена

Оставката на Павле Богоевски од функцијата пратеник од морални причини, само заради индиции претставува висок морален чин и силно чувство на лична одговорност ...
сите 38 | | | веќе видена

next