Околу 30 политички партии кои се со позитивен одговор во однос на референдумското прашање се обединија за во претстојниот период преку кампања да го подржат ...
сите 101 | | | веќе видена

Земјоделците тешко се решаваат да ги осигуруваат насадите и нивите. Се размислува за нов модел на осигурување во земјоделството зашто бројот на склучените ...
сите 28 | | | веќе видена

Септемвриската плата, исплатена во октомври, ќе биде повисока за 5 насто за вработените во основното и во средното образование. Владата обезбедила 140 милиони ...
сите 84 | | | веќе видена

next