Почна гласањето на десеттите парламентарни избори во земјава. Ќе трае три дена. Денеска правото на глас го остваруваат болните од Ковид-19 и лицата во ...
сите 194 | | | веќе видена

Во јули 66 доктори на медицина го положиле стручниот испит и се стекнале со лиценца за работа од Лекарската комора на Република Северна Македонија. ...
сите 36 | | | веќе видена

Во функција на операционализирање на Одлуката дополнување на одлуката за мерки за спречување на внесување и ширење на коронавирус КОВИД-19, Главниот ...
сите 253 | | | веќе видена

Да не се користат компаниите што работат на македонскиот пазар во предизборната кампања и да не се повикува на бојкот на производи. Партиите, политичарите и ...
сите 6 | | | веќе видена

next