Мое Здравје

Ајдучката трева е повеќегодишно коренско растение. Стеблата се прави, тенки, високи до 60 см, разгранети само на врвот. Листовите се двојно до тројно перести. ...
| | веќе видена

Еден од витамините, кој е многу важен за одржување на телесната равнотежа и општото здравје, а кој често е занемарен, е витамниот Б12 . Овој витамин е ...
сите 5 | | | веќе видена

Бидете здрава и среќна жена , грижете се за себе, не дозволувајте депресијата и некои заболувања да станат ваше секојдневие и да ги прифатите како нешто кое е ...
| | веќе видена

next