Проверката на гласовите на пратениците поединечно го потврди двотеретинското мнозинство 80 пратеници го прифатија предлогот на Владата за пристапување кон ...
сите 27 | | | веќе видена

Во нападот што го изврши студент на четврта година на Керчинскиот политехнички факултет , Владислав Росљаков , кога активира импровизирана бомба во кантината ...
сите 29 | | | веќе видена

Стопанската комора на северозападна Македонија застана зад своите бизнисмени кои имаат проблеми со изградбата на своите објекти. Децидно побараа од локалните и ...
сите 5 | | | веќе видена

Барање начини како два авиони од Швајцарија да не слетаат навремено на охридскиот аеродром, бидејќи со нив ВМРО ДПМНЕ ценело дека доаѓаат луѓе за да гласаат во ...
сите 103 | | | веќе видена

Превземањето на министерството за надворешни работи од страна на премиерот Ципрас после оставката на министерот Коѕијас е знак дека Грција најсериозно ќе ...
сите 214 | | | веќе видена

На Концесионерот на „Македонско село“ за еднострано раскинување на договорот ќе му биде активирана гаранцијата за квалитетно извршување на договорот во износ ...
сите 23 | | | веќе видена

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и од коалицијата „За подобра Македонија“ денеска на заедничка координација одлучија да се откажат од јаловата дебата која што се води ...
сите 243 | | | веќе видена

Сакам да ги охрабрам соседите да продолжат со процесите, смело и решително да го направат одлучувачкиот чекор во завршување на обврските од историскиот Договор ...
сите 306 | | | веќе видена

next