Жена, која е во кома речиси 14 години и во вегетативна состојба, престојува во хациендата “Health Care” во Феникс, Америка и родила бебе. Властите во Аризона ...
сите 11 | | | веќе видена

Докажано е дека празничното време е најтешко за паровите. Многу семејства минуваат низ финансиска криза, депресија и други маки кои ги мачеле во текот на ...
сите 10 | | | веќе видена

Како православните си честитаат Божиќ преку смс – некои се во форма на песнички, некои шеговити. Ова се дел од смс пораките кои се испраќаат за Божиќ – овие ...
сите 2 | | | веќе видена

Постарите кој живее во Југославија во 1972 и те како се сеќаваат на паниката кога земјата ја зафати епидемија на Вариола Вера, помладите пак исто така се ...
сите 2 | | | веќе видена

Здружението „Здравје со игла не влегува“ жестоко реагираше на препораките од Министерството за здравство за вакцинација на децата по прогласената епидемија на ...
сите 3 | | | веќе видена

За Бадник е обичај да се стават бадникови гранчиња во домот и на вратата. Знаете ли што се прави со бадниковите гранки по третиот ден Божиќ? Треба да се запали ...
сите 12 | | | веќе видена

next