Претседателот Стево Пендаровски е сигурен дека Бугарија нема да го блокира датумот за преговори со ЕУ, а елементите на бугарската позиција во однос на ...
сите 262 | | | веќе видена

Воведување „даночен каландар“ кој за бизнисот ќе обезбеди попредвилива деловна клима, како и намалување на сивата економија, отстранување на недоследностите од ...
сите 25 | | | веќе видена

Превентивната улога е најважната улога на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) и добро е што директорот на Агенцијата за национална ...
сите 70 | | | веќе видена

Северна Македонија и Франција имаат историска шанса да ги соединат своите интереси, создавајќи вистински пример за тоа како се напредува во европските ...
сите 656 | | | веќе видена

Бараме почитуваната професорка и академик Катица Ќулавкова да поведе акција за потпишување на петиција на интелектуалците во Македонија со која од Венециската ...
сите 2 | | | веќе видена

Во време кога сме условно пред вратите на НАТО и со можности за отпочнување преговори со Европската Унија, чудна е идејата да влеземе во економска дива градба ...
сите 228 | | | веќе видена

next