Сите знаеме дека жените се обожавателки на шопинг, добра гардероба, парфеми, обувки и сл. Во еден трговски центар случајни минувачи снимиле едно невообичаено ...
сите 4 | | | веќе видена

ДУИ успеа преку разни притисоци врз владата на Заев да му ги одземе ингеренциите во образованието на градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари. Алудирајќи на ...
сите 8 | | | веќе видена

-Ова е Демир Капија-Смоквица-еден од најубавите проекти во Република Македонија. Ова се делата на ВМРО-ДПМНЕ! Без блех музика, туку со дела. Нека остане за ...
сите 57 | | | веќе видена

Општините во Полошкиот Плански Регион, корисници на проектот „Подобрување на отпорноста кон поплави во Полошкиот Регион“, кој се спроведува од страна на ...
сите 3 | | | веќе видена

ЕБОР започнува со финансирање на домаќинствата преку Програмата за финансирање на енергетска ефикасност (Green energy efficiency financing facility-GEFF), која ...
сите 44 | | | веќе видена

Општина Аеродром ќе гради нов парк во населбата Мичурин, спроти ОУ „Блаже Конески“. Старите игралишта што се наоѓаат на оваа локација во моментов имаат ...
сите 7 | | | веќе видена

Денес за првпат на македонскиот пазар на капитал е издадена државна обврзница со време на достасување од 30 години. Ова е сигнал за довербата на инвеститорите ...
сите 105 | | | веќе видена

Познавачот на Балканот, Даниел Сервер, на седницата на Комисијата за eвропски прашања пред присутните истакна дека САД сака сите земји на Балканот да станат ...
сите 43 | | | веќе видена

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе предложи намалување, односно укинување на дополнителната акциза за дизелот од 3,5 денари којашто од 1 јануари оваа година ...
сите 39 | | | веќе видена

Се поголеми се очекувањата дека вештачката интелигенција ќе стане незаменлива на низа работни места на кои луѓето ќе бидат заменети со роботи. Тоа предизвикало ...
сите 7 | | | веќе видена

next