– Додека нашите пријатели од американската амбасада во Македонија бараат предлози за намалување за загаденоста, ние сакаме да предложиме решение. Турски тек, ...
сите 29 | | | веќе видена

На дневен ред на 11. седница се измените на Законот за култура, на Законот за заштита од пуштењето, на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата и ...
сите 26 | | | веќе видена

Во ноќните часови врнежите на планините ќе бидат од снег, а во недела врнежи од слаб снег ќе има на некои повисоки места. Од недела под влијание на северно ...
сите 341 | | | веќе видена

Судот во Солун денеска ќе одржи рочиште за барањето од македонските власти за екстрадиција на поранешните началници во Управата за безбедност и ...
сите 104 | | | веќе видена

Актерот Иван Херцег бил еден од најпопуларните актери на Балканот и пред скандалот за кој зборува целиот регион. Актерот Иван Херцег бил еден од ...
сите 5 | | | веќе видена

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, како дел од агендата на официјалната посета на македонската владина делегација на Република ...
сите 189 | | | веќе видена

Дека средствата за одмрзнување на стаклата не се толку ефикасни, знаат сите кои веќе ги пробале на сериозно замрзнатите стакла. Дека средствата за ...
сите 3 | | | веќе видена

Дијабетисот е болест од која заболуваат и помлади и постари лица. Најчеста причина е стресот, а покрај него неправилната исхрана. Дијабетисот е болест ...
сите 24 | | | веќе видена

next