Дејвид Хибит се разболел од канцер на тенкото црево, и по проценките на лекарите, имал само уште 18 месеци живот. Дејвид Хибит се разболел од канцер на ...
сите 4 | | | веќе видена

Правславните верници и нејзините верници денеска прославуваат Свети Никола, најзастапената слава кај Македонците. Имено, домаќинот на славата, облечен во ...
сите 11 | | | веќе видена

Штетниот софтвер презема контрола над процесот за исклучување на телефонот и создава впечаток дека уредот се исклучува. Се гледаат анимации, екранот зацрнува, ...
сите 4 | | | веќе видена

На почетокот соседите не знаеле ништо за мачките,, но кога брачниот пар се отселил од куќата, соседите ги забележале. На почетокот соседите не ...
сите 6 | | | веќе видена

Во денешно време незамисливо е некој да има мобилен телефон, а да нема пристап до интернет. Во денешно време незамисливо е некој да има мобилен ...
сите 3 | | | веќе видена

Најстарите сијалични за елка во Велика Британија и понатаму светат после 48 години, без ниту една да биде заменета. Најстарите сијалични за елка во ...
сите 6 | | | веќе видена

Доктор Брод Барнес осмислил домашен тест кој може да го направите сами, едноставен и брз, а со него ќе дознаете дали сѐ е во ред со функцијата на вашата ...
сите 10 | | | веќе видена

Голем број обожаватели стекнала во серијата „Suits“, а се чини и дека миленичка била и кај купувачите, додека ја работела својата прва работа како продавачка ...
сите 38 | | | веќе видена

На 74 години, почина Стамен Филипов, правник во пензија, човекот кој поднесе најмногу иницијативи пред Уставен суд за преиспитување на уставноста на многу ...
сите 4 | | | веќе видена

next