Според медиумите тој одбил да плати 6 милијарди долари за спогодба околу мометалната борба против корупција во таа земја, а принцот бил еден од шеесетминатата ...
сите 6 | | | веќе видена

Како што пишуваат српските медиуми, поради убиството на Оливер Ивановиќ, претседателот на Србија Алксандар Вучиќ во 12 часот денеска закажал итна седница на ...
сите 324 | | | веќе видена

За копчињата се врзуваат бројни верувања. На пример, се смета дека парите не сака отпаднати копчиња, односно дека оној кој во плакарот има гардероба од која ...
сите 4 | | | веќе видена

Американскиот доктор Ричард Шулц го создаде рецептот што го нарече супер-тоник, затоа што помага во лекувањето на голем број болести. Американскиот ...
сите 5 | | | веќе видена

Многумина од нас имаат проблем со косата, но и со слабиот вид. Природата ни нуди решенија и за овие проблеми. Се што е треба е да ја изедете оваа смеса полна ...
сите 20 | | | веќе видена

На ова подрачје може да се видат рибари, пливачи и скијачи кои одлучиле викендот да го поминат занимавајќи се со спорт. Поединци уживале во трчањето и ...
сите 3 | | | веќе видена

next