Машки Магазин

Стомачен вакум е вежба заснована на дишење, која ќе ви овозможува да ги зајакнете вашите стомачни мускули без интензивна физичка активност. Или едноставно … ...
сите 7 | | | веќе видена

Уметникот Рефик Анадол, за науката и уметноста вели дека отсекогаш се гледале како спротивности, но според него во науката лежи доза на уметност. Па така тој ...
сите 2 | | | веќе видена

Можеби се чини дека индивидуалноста е невидлива, па сепак станува сè поактуелна и сè повеќе се носи, што секако се исчитува преку самата облека. Во светот овој ...
сите 6 | | | веќе видена

Земјите во се поголем број ги воведуваат новите ковид-пасоши, благодарение на кои ќе можеме да патуваме во следните години. Создадени со цел да ја вратат ...
сите 3 | | | веќе видена

Со процесот на вакцинацијата започнаа да се појавуваат и голем број информации во јавноста околу тоа што треба да правиме и како да се однесуваме, што можеме, ...
сите 102 | | | веќе видена

Животот е составен од плејада непријатности кои е неминовно да ги поминете – одење на забар, проверување СПБ, запознавање на мајката на вашата девојка … Пред ...
сите 145 | | | веќе видена

next