Мама 365

Разводот е стресен, како за родителите така и за децата, кои низ целиот тој процес се соочуваат со голем број емоционални варијации и проблеми. На малиот ...
сите 12 | | | веќе видена

Интересен начин на подготовка на за многумина омилениот зеленчук-компирот. Уживајте во убавиот вкус на ова пире подготвено со минимална количина масло за ...
сите 12 | | | веќе видена

Сите ние знаеме дека лукот е исклучително здрава намирница, а исто така има широка примена во здравствени цели. Најчесто лукот се користи како моќен лек против ...
сите 20 | | | веќе видена

Една од најважните родителски задачи е кај детето да се создаде чувство дека на вам како родители ви е важно тоа што детето има да ви го каже. Точно е тоа дека ...
сите 6 | | | веќе видена

next