Makpress.mk

Две нови специјално модулирани возила, соодветно опремени и климатизирани за интерклинички транспорт на пациенти во комплексот клиники „Мајка Тереза“ во ...
сите 10 | | | веќе видена

Талат Џафери, во име на Собранието на Република Македонија во текот на вчерашниот ден одби да номинира набљудувачи кои ќе го следат референдумскиот процес. ...
сите 56 | | | веќе видена

Министерството за финансии престана да функционира како државна каса и се претвори во благајна за финансирање на потребите на Зоран Заев и криминалниот картел ...
сите 14 | | | веќе видена

На шест денови до рефереднумот за иднината, Христијан Мицкоски не само што нема став за најважното прашање, туку упорно негира се што и носи добро на ...
сите 269 | | | веќе видена

Политичарите кои ги бива да лажат и да манипулираат имаат име и презиме. Тоа е Зоран Заев и картелот околу него. Политичарите кои се коцкаат со идентитетот на ...
сите 229 | | | веќе видена

Бекир Асани може да биде симбол на Заевата визија за “европска Македонија”, но сигурно не може да биде модел за илјадници млади македонци кои веќе се ...
сите 16 | | | веќе видена

Околу 88 отсто од граѓаните во четири општини во северниот дел на Косово, каде што живее мнозинското српско население, не веруваат на ниту еден српски ...
сите 22 | | | веќе видена

Интеграцијата во Европската унија и во НАТО е едно од решенијата за спречување на корупцијата кое го посочуваат граѓаните во истражувањата. Тоа покажува еден ...
сите 34 | | | веќе видена

Министерот задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија Зоран Шапуриќ денеска беше во посета на компанијата Цермат ДОО ...
сите 36 | | | веќе видена

Општините треба да вложуваат за граѓаните да добиваат подобри услуги и да спроведуваат проекти за чие финансирање, кое покрај тоа е што е обврска на општината, ...
сите 37 | | | веќе видена

next