Локално

Поддршка на реформата на системот за правна помош во земјава и покревање на јавната свест и информирање на граѓаните за постоење на можност за добивање ...
сите 13 | | | веќе видена

Владата на Република Македонија денеска ќе одржи редовна седница на која ќе ги разгледа Правилниците за мерките од Планот за економски раст. Со донесувањето на ...
сите 53 | | | веќе видена

Грчкиот заменик-министер за одбрана Фотис Кувелис смета дека во Егејското Море има „студена војна“ со Турција, поради постојаните нарушувања од нејзина страна ...
сите 52 | | | веќе видена

Европското партнерство со Балканот мора да се темели на поискрени и потранспарентни односи кои и даваат предност на демократската трансформација, се наведува ...
сите 40 | | | веќе видена

На англискиот судија Мајкл Оливер овие денови воопшто не му е лесно откако, според мислењето на многумина, го креираше испаѓањето на Јувентус од Лигата на ...
сите 81 | | | веќе видена

Секретаријатот за европски прашања (СЕП) на полноќ на својата веб страница го објави Деталниот фактографски извештај за имплементација на Планот 3-6-9. – ...
сите 60 | | | веќе видена

next