Компаниите од преработувачката, металната и електроиндустријата најмногу го чувствуваат влијанието на актуелната криза преку откажувањето на веќе договорените ...
сите 23 | | | веќе видена

Градот Скопје и општините Штип, Гази Баба и Богданци добија сертификат за поволно деловно опкружување со што се рангираат меѓу најдобрите инвестициски ...
сите 35 | | | веќе видена

Кинеската економија и понатаму расте, но економиститепредвудуваат дека некои внатрешни проблеми треба што поскоро да се решаваат, инаку следи крах кој ќе се ...
сите 16 | | | веќе видена

next