Секој од нас има различни карактеристики, а некои луѓе навистина ни се воодушевуваат, додека пак другите не можат да нѐ поднесат. Дали некогаш сте размислувале ...
сите 19 | | | веќе видена

Можеби се сеќавате како пред 3 години медиумите постојано пишуваа за трагедијата која им се случи на Сузи и Ник Кејв. Нивниот син Артур кој имаше само 15 ...
сите 2 | | | веќе видена

next