Кармин

Многу гледачи на Џокер во текот на гледањето на филмот почувствуваа длабоко сожалување кон Артур Флек, ментално болен и изолиран кловн кој има напади на ...
сите 25 | | | веќе видена

Метеоролошкиот сервис “AccuWeather” на својата страница објави долгорочна прогноза за претстојната зима. Додека подрачјето на Велика Британија, Скандинавија и ...
сите 211 | | | веќе видена

Куќата во Квинс, во Њујорк, ставена е на оглас за продажба со цена која е дупло поскапа во однос на останатите куќи кои се наоѓаат во соседството. Станува збор ...
сите 11 | | | веќе видена

Во полициска акција во која учествувале истражители од 38 земји ширум светот, разбиен е педофилски ланец - злосторниците направиле веб страна на "Dark Web" ...
сите 18 | | | веќе видена

Сечата на дрва остава свои траги ширум планетата, а освен што влијае на воздухот кој го дишеме, со себе ги носи и домовите на животните кои живеат во тие шуми. ...
сите 3 | | | веќе видена

Во двата мали групни дома отворени денеска се згрижени децата што досега престојуваа во поранешната установа „Ранка Милановиќ“. Од денеска натаму трите ...
сите 75 | | | веќе видена

Регистарот на население ќе биде алатка која ќе го помогне спроведувањето на пописот, а податоците од Регистарот ќе бидат и искористени и за пречистување на ...
сите 42 | | | веќе видена

Оливер Драгојевиќ во текот на неговиот живот ветил дека нема да пее во Србија, а сега неговата вдовица, Весна Драгојевиќ признала што знае во врска со тоа. Тој ...
сите 23 | | | веќе видена

next