Капитал

Анкетата има за цел подобрување на бизнис регулативата и зајакнување на капацитетите на приватниот сектор. Денеска тимот на проектот на УСАИД Партнерство за ...
сите 16 | | | веќе видена

Тоа би било трето друштво за управување со задолжителни и доброволни пензиски фондови на македонскиот пазар, по оние на Комерцијална банка и Сава осигурување. ...
сите 15 | | | веќе видена

ндексот ЦЕИЗ во декември 2018 година се намали за -0,9 поени, што е најниска вредност на индексот регистриран од август 2014 година. Аналитичарите очекуваат ...
сите 17 | | | веќе видена

Новитети во мерката наменета за малите земјоделски стопанства под 1 хектар, која има за цел да промовира повеќе развојните од социјално ориентираните мерки. Во ...
сите 25 | | | веќе видена

Супербрендс е најголемиот независен арбитер за брендирање во светот, кој ги одликува најсилните и највлијателните светски брендови преку своите публикации и ...
сите 9 | | | веќе видена

[freetext] Обединетото Кралство трет најголем трговски партнер на Македонија Брегзит без договор со Европската Унија ќе го направи Обединетото Кралство да биде ...
сите 79 | | | веќе видена

next