Канал 77

Дел од вработените во прилепскиот загубар-државната компанија „Еурокомпозит“ денес со нови протести. Во временскиот интервал од 11 до 14 часот го блокираа ...
сите 28 | | | веќе видена

По оставањето на двајцата средношколци екскурзијанти во Италија, бидејќи доцнеле 15 ина минути а нивната група ја продолжила екскурзијата во Франција, за време ...
сите 31 | | | веќе видена

Поради постоење на основано сомнение за сторено кривично дело „Насилство“, казниво според Казнениот Законик надворешната канцеларија за криминалистички работи ...
сите 212 | | | веќе видена

Неисчистените канали во Тиквешијата ќе предизвикаат проблеми кај земјоделците обвинија на прес ВМРО ДПМНЕ Кавадарци, од подружницата Тиквеш, ги отфрлаат ...
сите 14 | | | веќе видена

Подобрување на пристапноста до информациите од јавен карактер за лицата со попреченост, Крива Паланка прва во Македонија со општински веб сајт со ваков начин ...
сите 6 | | | веќе видена

next