Канал 5

-Зоо Скопје како општествено одговорна институција на домот за деца без родители „11 Октомври" донираше прочистувачи на воздух. Дружбата и соработката со овие ...
сите 23 | | | веќе видена

Во Подрачната единица на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во Велес неделава почна аплицирањето на  лозарите од велешкиот поширок ...
сите 7 | | | веќе видена

При учеството на претставувањето на есенскиот Регионален економски преглед за Европа на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) што се одржа вчера во Копенхаген. ...
сите 23 | | | веќе видена

Македонската банкарска асоцијација вчера одржа седница на Собрането на која ги разгледа предложените законски измени што се однесуваат на оданочување на ...
сите 26 | | | веќе видена

Општинската организација на Сојузот на борци од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и на граѓаните продолжувачи во општините ...
сите 12 | | | веќе видена

На свеченото отворање на симпозиумот ќе се одржи промоција на најновите изданија на Инстиутот за национална историја. Во текот на двата дена на одржувањето на ...
сите 2 | | | веќе видена

Прогресивниот данок кој го наметнува однародената и криминална власт, негативно влијае врз бизнисот и отворањето на нови работни места, го дестимулира развојот ...
сите 15 | | | веќе видена

Околу овој проект кој граѓаните ги чинеше дополнителни стотици милиони евра, јавноста знае најмалку пет факти што го докажуваат обемот на штета направен заради ...
сите 32 | | | веќе видена

Климата што се создава во грчкото општество е дека Договорот од Преспа е во корист на земјата и покрај несогласувањата што постојат и ќе го добие потребното ...
сите 81 | | | веќе видена

ЕК за наредната година предвидува македонската економија да порасне за 2,8 отсто, а во 2020 година за 3,1 процент. Во делот за Македонија се наведува дека ...
сите 24 | | | веќе видена

next