Канал 5

Прифатен центар во кој  околу 50 лица изминатиот период добиваат топол оброк преку иновативното решение на „Сите сити - Ајде Македонија”. Храната е свежо ...
сите 4 | | | веќе видена

Судијата Горан Бошевски, на почетокот посочи дека вештакот ја известил јавноста, но не го известил судот дека е на одмор. На крајот од денешната расправа ...
сите 74 | | | веќе видена

На седницата се разгледани клучните показатели за домашната економија и движењата на меѓународните и домашните финансиски пазари, во контекст на поставеноста ...
сите 31 | | | веќе видена

Откако вчера на владина седница беше усвоена информацијата за првиот состанок на меѓувладината комисија меѓу Македонија и Бугарија, основана врз основа на член ...
сите 32 | | | веќе видена

Од американскиот изјавија дека Пентагон ќе обезбеди командна и разузнавачка опрема за коалицијата. Ваквите мерки доаѓаат откако Иран веќе подолго време се ...
сите 6 | | | веќе видена

Заканите од хибридни напади, лажните вести и манипулациите се само затоа нашата држава веќе годинава станува 30 земја членка на НАТО. Мицкоски треба да се ...
сите 28 | | | веќе видена

Република Македонија 3 години е држава која е загубена во корупција, нееднаквост пред законот и расипништво. Извинувањата за злоделата на Зоран Заев не ...
сите 61 | | | веќе видена

На лицата со оштететен вид им е ограничено правото на фер и правично судење под еднакви услови како за сите, согласно законите и меѓународните прописи, ...
сите 65 | | | веќе видена

Од Владата информираат дека двете страни се согласуваат да го промовираат договореното и во најкус можен рок да ги усогласат датумите и заедничките ...
сите 42 | | | веќе видена

next