Канал 5

  Веќе неколку месеци во тамошната јавност се шират гласени дека сите 7 пратеници на оваа партија не го делат мислењето на претседателот Каменос во однос на ...
сите 112 | | | веќе видена

Седуммина од судиите не гледаат прекршување на уставните одредби во одлуката за распишување на референдумот, наспроти предлогот на судијката известител за ...
сите 186 | | | веќе видена

И оти причината, според известувањето што го добиле од „Србија воз“, е економски неисплатливост.  „Србија воз“ ја донеле одлуката во согласност со грчки ...
сите 43 | | | веќе видена

 Со новите измени од Законот за социјална заштита, се олеснуваат критериумите за користење на оваа услуга – право на аплицирање ќе имаат и семејства со еден ...
сите 23 | | | веќе видена

 За реконструкцијата која почна минатиот месец одвоени се околу 600 илјади евра. - Интензивно се работи на двата автопата,  Миладиновци-Штип, кој е во завршна ...
сите 104 | | | веќе видена

Во документот, објавен во турскиот Службен весник се наведува дека претходните услови за државјанство се менуваат на иницијатива на неколку турски ...
сите 16 | | | веќе видена

Количините што ги таксал ги исплатил, почекал да се товарат во камион и заминал. Но, сфатил дека е измамен откако камионот не пристигнал на договореното ...
сите 51 | | | веќе видена

 Каква ќе биде „Непријатната измена“ и како ќе гласи Преамбулата според грчките условувања? Зоран Заев мора да каже што договорил и што прифатил да се избрише ...
сите 164 | | | веќе видена

Со воведувањето на оваа услуга, НЛБ Банка продолжува да ги следи светските трендови на поедноставување и приближување на банкарските услуги кон своите клиенти. ...
сите 32 | | | веќе видена

next