Кајгана

Микронутритиентите се заедничкиот назив за витамини и минерали кои се од големо значење за нашето тело. Доколку ги внесувате како што треба, тие имаат клучна ...
сите 44 | | | веќе видена

Здруженија на велосипедисти и пешаци предлагаат итни мерки за да се поттикне возењето велосипед и пешачењето во услови на редуциран сообраќај. Со користењето ...
сите 14 | | | веќе видена

Тој потенцира дека ова се предлози кои стигнале од Комисијата за заразни болести пред сè имајќи неколку параметри во вид, а тоа е бројот на новозаболени, ...
сите 43 | | | веќе видена

Од Центарот за истражување и инфомирање за животната средина „Еко-свест“ денеска апелираа да се одбележи Денот на планетата Земја - 22 април, со „зелено ...
сите 31 | | | веќе видена

next