Кајгана

Сообраќајните незгоди, загинати и повредени лица на патиштата се наше секојдневие, а свеста, навиките и културата на однесување во сообраќајот и понатаму не се ...
сите 113 | | | веќе видена

Скопје, 12 септември 2019 (МИА) – Отворени за нови разговори, но без најави за повлекување од веќе утврдените ставови за новото јавно обвинителство во кое ...
сите 544 | | | веќе видена

Скопје, 12 септември 2019 (МИА) – Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје по 35 години доби нова дигитална телефонска централа, која ќе ја замени ...
сите 16 | | | веќе видена

next