Кајгана

Граѓаните се одговорни, совесни и свесни. Генералната констатација е дека тие ги почитуваат мерките за ограничување на движењето, напиша министерот Наќе Чулев ...
сите 344 | | | веќе видена

Светската здравствена организација (СЗО) одржа прес-конференција за ширењето на новиот коронавирус и за ефикасноста на мерките кои државите ги презедоа за ...
сите 127 | | | веќе видена

Најмалку 160 лица во пошироката територија на Милано и 1.200 лица низ Ломбардија биле во контакт со COVID-19 околу 26 јануари, неколку недели пред да се открие ...
сите 57 | | | веќе видена

– Железничкиот, посебно товарниот и патничкиот сообраќај согласно и она што значеше дозволи коишто ги бараше ДЗСИ течеше без никаков проблем. Сите проблеми што ...
сите 19 | | | веќе видена

next