Кајгана

Станува збор за пациенти со инфлуенца АH1N1. На Одделот за интензивна нега има еден пациент кој се наоѓа во тешка животозагрозувачка состојба, со хронична ...
сите 76 | | | веќе видена

Медиумите и нивната улога во изборниот процес со цел да се обезбедат предуслови за фер и демократски избори и медиумската кампања, беа темите за кои денеска ...
сите 193 | | | веќе видена

Случајот на Л.Р. против Северна Македонија (предмет бр.38067/15) се однесува на Л.Р., дете сместено во јавна установа од возраст од три месеци и наводите за ...
сите 22 | | | веќе видена

Здравствената состојба на обвинетиот Бојан Јовановски – Боки 13 е далеку од добра и тој по секоја цена се носи на судење. Ова е изживување. За шест месеци е ...
сите 170 | | | веќе видена

next