Пржените “јајца на око” и кајганата содржат специјални супстанции кои се директно поврзани со лековит третман за хипертензија. Придонесуваат за намалување на ...
сите 3 | | | веќе видена

Има денови кога нашата коса изгледа добро без причина, а има и денови кога не сакаме да излеземе од дома кога ќе се погледнеме во огледалото. За да спречиме ...
сите 5 | | | веќе видена

Кога времето е променливо, многу луѓе се чувствуваат уморно, без енергија и желба за работа. Проблемот е што додека го имаме ова чувство, обврските на работа ...
сите 12 | | | веќе видена

Kога ќе завршите со рабониот ден и ќе дојдете дома, сè што се случувало на Вашето работно место таму треба и да остане. Најпрво треба да се одморите, а не ...
сите 6 | | | веќе видена

Секој родител сака да има убаво воспитано дете. Постојат неколку универзални правила ќе ви помогнат полесно да ги постигнете поставените воспитни цели. Големо ...
сите 9 | | | веќе видена

next