Идивиди

Владата на Република Македонија на денешната 110-та седница ќе ја разгледа Информацијата за текот и прогресот на активностите во врска со проектот „Изградба на ...
сите 39 | | | веќе видена

Преговарачите на земјите на ЕУ и Европскиот парламент, по тешки преговори, се договорија до 2030 година да ги намалат емисиите на jаглероден диоксид на новите ...
сите 12 | | | веќе видена

Војската на САД има намера своите војници во иднината да ги опреми со моќни егзоскелети кои ќе им овозможат да носат поголем товар и повеќе да се движат без да ...
сите 4 | | | веќе видена

next