Gostivarpress.mk

Според информациите од Центарот за управување со кризи до 8 часот утрово, има повеќе активни пожари во шуми и шумски предели во скопскиот, велешкиот, ...
сите 128 | | | веќе видена

Денешницата не може да се замисли без мобилни телефони и повеќето од нас цело време ги имаат во своите раце. Но, граѓаните остануваат без своите скапи ...
сите 3 | | | веќе видена

Од понеделник 1 април, во канцеларијата на Народниот правобранител, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната ...
сите 57 | | | веќе видена

Минатиот месец, уништени се вкупно 8.507 килограми небезбедна храна од животинско потекло, од кои официјалните ветеринари со контролите уништиле 1.419 ...
сите 10 | | | веќе видена

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) со еден милион евра, финансиски ќе поддржи 34 компании во рамки на на јавниот повик за кофинансирани грантови за ...
сите 45 | | | веќе видена

Волтер Кенон , физиолог и истражувач од Медицинскиот факултет при Универзитетот Харвард, објавил научен труд во 1942 година, кој потсетува на наслов од некој ...
| | веќе видена

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска потврди дека е извршена контрола во СВР Тетово со цел да утврди дали се точни информациите со кои ...
сите 63 | | | веќе видена

next