Фондот за здравство поднесе кривични пријави против 10 лица до Основното јавно обвинителство поради фалсификување на сини картони, упати за специјалистички ...
сите 8 | | | веќе видена

Кина во четвртокот го забрани патувањето на странски државјани во Тибет, пред одбележувањето на 90-годишнината од основањето на кинеската комунистичка партија ...
сите 4 | | | веќе видена

„Не гледаме кој друг би можел да ја насочи опозициската енергија против оваа забегана и насилничка власт, освен Бранко Црвенковски“, изјави денеска Калинка ...
сите 37 | | | веќе видена

СДСМ го повикаа Јавниот Обвинител веднаш по службена должност да покрене постапка против сите инволвирани и одговорни за убиството на 23-годишниот Мартин ...
сите 6 | | | веќе видена

Американски и чешки високи преставници изјавија дека Чешка повеќе не учествува во планираниот американски против ракетен штит. Чешкиот министер за одбрана, ...
| | веќе видена

Во средата на Македонска берза за хартии од вредност, беше остварен промет во износ од 6.219.123,31 денари. Од овој промет 5.700.386,31 денари беа реализирани ...
сите 9 | | | веќе видена

Според податоците на Државниот завод за статистика, во 2010 година, во Република Македонија се родени вкупно 24.507 деца, од кои 24.296 се живородени и 211 се ...
сите 4 | | | веќе видена

next