Прифаќањето на неосвршенството и идејата на концептот „wabi-sabi" карактеристичен за Источната култура, ја моделираа новата пред-есенска колекција за 2019 ...
сите 5 | | | веќе видена

Стрелци среќен роденден! Ова е вашиот период од годината и уживајте максимално во него. Токму тоа е поводот што денеска се осврнуваме на стилот на Стрелците. ...
сите 12 | | | веќе видена

next