Фактор

Од Министерството за внатрешни работи, соопштуваат дека им е потврдено дека екс премиерот Никола Груевски се наоѓа во Унгарија. По него ќе биде распишана ...
сите 97 | | | веќе видена

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, заедно со заменикот на претседателот на Владата, задолжен за економски прашања и за координација ...
сите 68 | | | веќе видена

Mислам дека ова е прв ваков случај во последните пет години или повеќе, вели унгарската новинарка Мариан Ори, која работи во конзервативниот унгарски весник ...
сите 298 | | | веќе видена

„Не можеме ниту да ви потврдиме, ниту да негираме. Не сме во можност да коментираме по индивидуални барања за азил кои се уште се процесираат“, одговориле од ...
сите 301 | | | веќе видена

Енергетските компании АД ЕЛЕМ, АД МЕПСО и ЕВН Македонија , денес, доделија нови осум стипендии на најдобрите студенти на Факултетот за електротехника и ...
сите 34 | | | веќе видена

„ОРКА Холдинг“ Групацијата, со сите нејзини подружници кои вработуваат над 3.000 вработени, работи редовно и нормално ги обавува своите деловни, финансиски и ...
сите 24 | | | веќе видена

На едукативна посета во лабораторијата на ЈП Водовод и канализација - Скопје, околу 100 ученици од ОУ "Песталоци" на возраст од 7 до 8 години, одблиску имаа ...
сите 8 | | | веќе видена

next