Фактор

Енергетските компании АД ЕЛЕМ, АД МЕПСО и ЕВН Македонија , денес, доделија нови осум стипендии на најдобрите студенти на Факултетот за електротехника и ...
сите 34 | | | веќе видена

„ОРКА Холдинг“ Групацијата, со сите нејзини подружници кои вработуваат над 3.000 вработени, работи редовно и нормално ги обавува своите деловни, финансиски и ...
сите 24 | | | веќе видена

На едукативна посета во лабораторијата на ЈП Водовод и канализација - Скопје, околу 100 ученици од ОУ "Песталоци" на возраст од 7 до 8 години, одблиску имаа ...
сите 8 | | | веќе видена

Уште од 17ти февруари 2018, на пристаништето Оран, властите на Алжир го блокираат шпанскиот караван кој се состои од 3 амбулантни возила и 6 други возила кои ...
сите 2 | | | веќе видена

Унгарија прво ќе одлучува за барањето на политичкиот азил, а потоа ќе одговара соодветно за евентуална издадена меѓународна потерница по поранешниот премиер ...
сите 811 | | | веќе видена

Третиот најчитан интернет портал во унгарија, 444.hu , веќе направи насловна статија за Никола груевски и го претстави поранешниот македонски премиер пред ...
сите 819 | | | веќе видена

next