Искрено, Војислав Шешељ помалку ме разочара. Одамна нема направено ниту еден гаф, ниту еден инцидент, ниту една циркуска точка. Не е дека ми недостасува нешто ...
сите 50 | | | веќе видена

Пред осум години, полски авион со претседателот и висока делегација се урна кај Смоленск. Траумата на Јарослав Качински, кој во катастрофата го загуби својот ...
сите 2 | | | веќе видена

Учесници во „Шарената револуција“ ќе се потпишуваат на големо платно и така ќе направиме колективна авторизација на настаните,вели Кондев, автор на изложбата ...
сите 16 | | | веќе видена

Унгарците му обезбедија нов мандат на премиерот Виктор Орбан, кој е трн во телото на ЕУ. Неговата демократски легитимирана демократија ќе биде уште ...
сите 47 | | | веќе видена

next