Датум за почеток на преговорите со ЕУ без конечно решение за името е поверојатен исход одошто членство во НАТО и конечно решение, барем во текот на 2018. ...
сите 53 | | | веќе видена

Писикет Експо е саем во Букурешт на кој беа презентирани 250 најубави мачки од девет земји. Со и без крзно, големи и мали... На сите видови мачки презентирани ...
сите 6 | | | веќе видена

Во својот прв говор пред Европскиот парламент, францускиот претседател апелираше за зачувување на европската демократија и предложи градовите кои примиле ...
сите 48 | | | веќе видена

next