Има неколку работи при промовирањето на Северна кои изведоа на чистина значаен дел од македонската политика. Овие драматични денови ќе ги одредат политичките ...
| | веќе видена

Во текот на еволуцијата човекот се стекнал со способноста да сака. Има и зошто – без победата на љубовта над рациото животот би бил здодевен, но и поопасен. На ...
| | веќе видена

Објавувањето лични податоци на политичари и јавни личности од страна на млад хакер предизвика вознемирување во Германија. Најновата анкета покажува: многу ...
сите 16 | | | веќе видена

next