Додај Гас

„SUV-манијата која го зафати целиот свет, има катастрофални последици, не само за животната средина“, се наведува во едно истражување направено во Америка ...
сите 2 | | | веќе видена

Неретко се случува сами да се упатите на долго патување со вашиот автомобил. Некои уживаат во таквите ситуации затоа што чувствуваат поголема слобода и ...
сите 7 | | | веќе видена

next